Getuigenissen

U bent niet de eerste en zeker niet de laatste die een eigen stek aan de Spaanse kust overweegt. Terecht, want het is er goed toeven. Zeker als u kan rekenen op Mi Costa.

"Na veel gescrol en geklik en een aarzelend klikje op de website van MiCosta, waarna we Rik ontvangen hebben thuis en waar we al onze vragen en twijfels lieten beantwoorden hebben we enkele tijd nadien, aan de Costa Blanca, een dag met Rik vele bezoeken gedaan. Waar we in het begin van onze zoektocht duidelijke ideeën hadden veranderden die... Enkele maanden later volgde een 2de bezoekdag met Sylvie, en ja na een paar bezoeken hadden we een klik en de aankoop was een feit. Je leest wel eens, begeleiding van A tot Z, awel bij MiCosta is dat zeker niet overdreven. Sylvie deed meer dan nodig was en was er bij iedere bespreking met goede raad, bedankt, Sylvie je bent een duizendpoot! We hebben niet alleen een mooi appartement maar ook een vriendin erbij. Wat er zalig avontuur, bedankt team MiCosta. Patrick en Veronique"

Patrick & Veronique

"Daar we kinderloos zijn en onze ouders reeds overleden, droomden wij van een permanente thuis in Spanje. Dankzij Rik gaat onze droom verwezenlijkt worden. Hij bezocht ons eerst in België waar we hem onze verwachtingen meedeelden. Enkele maanden later tijdens onze vakantie aan de Costa Blanca bezocht hij met ons de projecten die in onze wensen pasten. Rik was nooit opdringerig en gaf ons op een zeer rustige wijze ten gepaste tijde advies. Zo hadden wij een vertrouwd gevoel om tot een aankoop over te gaan en vonden wij een woning die aan al onze wensen voldeed. Ook na het tekenen van het contract met de projectontwikkelaar werden wij door Rik verder begeleid in het contacteren van een betrouwbare advocaat en weten wij dat we bij Rik met al onze vragen terecht kunnen."

Jeannine & Bruno

"Samen met Rik ontdekten we wat we écht wensten. Steeds bereid je bij te staan, je te informeren, zonder forceren! Vertrouwen moet je verdienen. Rik verdient het."

Stef & Lieve

"Door de goede begeleiding van Rik voor, tijdens en na het proces hadden we direct het juiste pand gevonden. Hij was niet te opdringerig en begeleidde ons goed."

Clement & Maria

"Samen met Rik heb ik een zeer aangename trip naar de Costa Blanca achter de rug. Alles erop en eraan. En ik heb meteen het appartement gevonden waar ik van droomde."

Ivan T.

"Na jaren op hotel te gaan wilden we een eigen stekje waar we op ons gemak kunnen zijn. Bij het kijken op de computer zijn we bij enkele terechtgekomen maar na Rik zijn bezoek aan huis wisten we al heel wat meer van soorten projecten in aanbod. Na enkele weken hadden we al een afspraak voor t een en ander te bezoeken. Rik zag de eerste dag dat we op stap gingen dat dit niet ons ding was, met zijn goede mensenkennis hebben we de tweede dag een andere streek bezocht en ja, da was het, we zijn heel tevreden naar huis gekomen, alles is in opbouw, we zijn nu enkele maanden verder en hebben afgewerkt appartement gezien, alles wat beloofd was hebben we gezien en zijn nu gerust ,hopelijk kunnen we er volgende zomer al gaan genieten, bedankt Rik en uw team Mi Costa Luc&Erica"

Luc & Erika

"Sylvie, je bent een harde werker en fijne vrouw om mee huizen te zoeken. Je hebt ons meer dan nodig geholpen in onze zoektocht. Dus erg bedankt en we houden contact"

J & J verkoop met Sylvie

"We droomden al enkele jaren van ons eigen stekje in Spanje. Na een bezoekje van Rik bij ons thuis wist hij perfect wat we zochten en ging hij voor ons aan het werk. Dankzij zijn relaties ter plaatse vond hij voor ons een appartement midden in de natuur. We kochten het appartement op plan en gingen symbolisch op het terrein staan. Momenteel kijken we uit naar de oplevering van ons stukje paradijs op aarde. Bedankt Rik voor het zoekwerk, je geduld, het heen- en weer rijden ter plaatse en de gezellige babbels. Chris en Anne"

Chris & Anne

"Will do all was unbelievably fantastic from start to finish so will do good right up thank you "

Fiona & Ken verkoop met Sylvie

Vind uw droompand!

Vertel ons wie u bent en wij stellen binnen de 48 uur drie panden aan u voor. Vastgoed dat past. 

Rustig Levensgenieter Sportief
Zee-Zeezicht Binnenland Bergen
Vakantie Opbrengst Residentie
Klimaat Cultuur Prijs
Najaar Voorjaar Zomer