Een vast stappenplan?

We geloven in maatwerk. In een persoonlijke begeleiding. In een aanpak die zich aanpast aan wie u bent en wat u wenst. Wat u hieronder leest, is een richtlijn. Die hanteren we als kapstok. Beschouw het niet als definitief en al helemaal niet als beperkend.

Mi Costa is er voor u en samen met u.

Wij helpen vastgoed zoeken

We kennen ‘onze’ regio’s en zijn thuis aan de Costa Blanca en de Costa del Sol. We kennen er de projectontwikkelaars, plichtplegingen en de leuke plekken. Het stelt ons in staat u te helpen zoeken naar uw tweede verblijf en uw droompand.

Het enige wat we daarvoor op dit moment nodig hebben? Uw wensen.

Vastgoedvoorstel in Spanje

Zodra we een aantal passende vastgoedprojecten verzameld hebben, contacteren we u. De selectie maken we op basis van uw voorkeuren en specifieke criteria. Het zijn de details die het verhaal verder vorm moeten geven, en daarvoor gaan we ter plaatse kijken.

Bezichtigingstrip

Ter plaatse, inderdaad. Samen met Mi Costa verkent u Spanje en de potentiële nieuwbouwprojecten die u interesseren. We maken u wegwijs, brengen u in contact met de juiste mensen, geven advies, tips en zijn gul met goede ideeën. Juridisch, fiscaal, praktisch … er is veel om aan te denken. Wij staan u bij met raad en daad.

Nazorg bij vastgoedaankoop in Spanje

Mi Costa houdt van verhalen die een happy end kennen. Of nog beter: verhalen die nooit echt eindigen. We leggen met u een mooi traject af, waarin we uw droom trachten te realiseren. Dat houdt in dat we ook in een latere fase beschikbaar zijn en blijven om u met advies en raad bij te staan.

Uw droompand in Spanje?

Vertel ons wie u bent en wij stellen binnen de 48 uur drie panden aan u voor. Vastgoed dat past.  
Spreekt u liever meteen persoonlijk af? Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek in België.

Wat klanten zeggen

Meer getuigenissen

"Door de goede begeleiding van Rik voor, tijdens en na het proces hadden we direct het juiste pand gevonden. Hij was niet te opdringerig en begeleidde ons goed."

Clement & Maria

Vind uw droompand!

Vertel ons wie u bent en wij stellen binnen de 48 uur drie panden aan u voor. Vastgoed dat past. 

Rustig Levensgenieter Sportief
Zee-Zeezicht Binnenland Bergen
Vakantie Opbrengst Residentie
Klimaat Cultuur Prijs
Najaar Voorjaar Zomer